dimecres, 15 de novembre del 2017

Més gols, i de nou la porteria a zero

L'aleví A del CF Les Franqueses va aconseguir, contra el CE Bigues, deixar per segon partit consecutiu la seva porteria a zero. L'equip que entrena en Diego va tenir alguns problemes per aconseguir obrir el marcador, però un cop ho va aconseguir ja no va tenir aturador.
El Bigues va plantejar el partit de tal manera que esperava, de mig camp cap enrere, esperant l'error dels nois de Les Franqueses per poder sortir a la contra. Així, durant els deu primer minuts només hi van haver dues rematades sense fortuna i moltes anades i vingudes majoritàriament amb la pilota als peus dels nanos d'en Diego. De tant provar-ho, al final el gol va arribar; l'Èric, després d'una conducció des del darrere, la va passar llarga en diagonal cap a l'Ibra i aquest no va perdonar. El gol va suposar obrir la caixa dels trons, i dos minuts després en Pau va executar perfectament una falta des del vèrtex de l'àrea per marcar el 2-0. L'Oriol, el porter del Bigues, va aturar-li un xut molt potent a l'Ibra però no va poder aturar-li el següent xut al José -Cabrera-.

En José, que va marcar el 3-0, intenta tallar una jugada del Bigues (Fotografia: ESTHER MAS)
Amb el 3-0 es va acabar el primer quart i al segon, en van arribar tres més per deixar el partit pràcticament sentenciat. Després del primer xut a porteria del Bigues -de l'Aleix-, aturat pel Fassoun, una errada defensiva va permetre l'Àlex pispar la pilota al límit de l'àrea, esquivar la sortida de l'Oriol i marcar el 4-0 a plaer. En Fassoun, amb la punta dels dits, va desviar lo just perquè una rematada de córner d'en Joel acabés al travesser i poc després l'Èric, a l'altra porteria, va rematar perfectament de cap un córner centrat pel Bruga. El 5-0 no va ser l'últim gol perquè l'Àlex va aprofitar un servei de banda de l'Ibra en llarg, per preparar-se-la i marcar amb un xut ajustat al pal.

Un jugador del Bigues agafa per l'espatlla a en Pau quan aquest s'escapava per la banda dreta (Fotografia: ESTHER MAS)

MOLTES OCASIONS, MENYS GOLS
Tot just començar el tercer quart l'Ibra hagués pogut marcar el 7-0 però un primer xut seu va topar-se amb el travesser -falta directa- i un segon el va treure l'Oriol amb els peus. A la tercera però, va ser la vençuda; l'Ibra va xutar a porteria en un córner assajat en curt, la defensa va refusar malament i l'Àlex, molt atent dins l'àrea, només la va haver d'empènyer. Després de dos xuts més de l'Ibra va arribar el vuitè i últim gol en una jugada desafortunada pel Bigues; l'Èric va fer una internada per la banda dreta i va centrar-la a l'àrea. L'Édgar, en l'intent de refusar, la va xutar cap a la seva pròpia porteria. Després d'aquest gol, l'Àlex va tenir un remat al travesser i el Bigues va tenir dues aproximacions de l'Aleix i en Yeray, però els seus xuts van sortir desviats.

Moment en què la pilota s'estavella al travesser després d'un gran xut de falta de l'Ibra (Fotografia: ESTHER MAS)
A l'últim quart l'Oriol va aturar un fort xut de l'Ibra en un contraatac i un altre en un xut de falta, i dues ocasions del Bruga, l'última en un intent de vaselina. Per acabar el partit l'Àlex, en un ràpid contraatac, va superar el porter però el seu xut va anar al pal.
Set victòries de set partits suposa un inici de lliga immillorable, amb molt bon joc i molta efectivitat de cara a porteria. Els nanos s'ho passen bé dins del camp i la resta ho disfrutem des de fora. Seguiu treballant així, nois!!