dimecres, 1 de novembre del 2017

El CHP Bigues guanya a Madrid

L'equip ha jugat dos partits aquest cap de setmana amb una derrota i una victòria

Les noies del CHP Bigues i Riells han fet una marató d'hoquei aquest cap de setmana a Madrid. Diumenge aconseguien una victòria ajustada davant el CP Alcorcón. L'equip va sortir a la pista molt fort, i abans d'acabar la primera part, se situaven ja amb un avantatge de 1-5. Tot i que semblava una gran diferència, les noies de l'Alcorcón van lluitar per la victòria i en els cinc últims minuts de la primera part, les de Bigues van haver d'encaixar dos gols, i van marxar a la mitja part amb un 3-5. A la segona part, l'Alcorcón va reforçar la seva defensa. Els dos equips van tenir oportunitats. Les del Bigues van fer uns quants pals, però no van aconseguir cap altre gol. En canvi, sí que van rebre el quart de les de l'Alcorcón, que reduïa encara més la distància i tensionava els últims 10 minuts de joc. Les noies del Bigues van tancar llavors la defensa per mantenir el gol que els donava la victòria.
Aquesta victòria va deixar un bon record del viatge a Madrid, ja que en el partit de dissabte contra Las Rozas, les noies de Bigues i Riells van perdre per 3-1. L'equip es va trobar amb una pista que relliscava molt, i això les va fer estar incòmodes. Van encaixar dos gols a la primera part, i tot i dominar a la segona, no van aconseguir la victòria.