dijous, 2 de març del 2017

Un penal frustra la victòria

El KH-7 remunta cinc gols de desavantatge a la segona part però encaixa l'empat a l'últim segon

Confiança, capacitat de lluita i superació. Tot això va demostrar el KH-7 BM Granollers davant el quart classificat, el Prosetecnisa Zuazo, en un partit que va acabar amb un injust empat a 21 gràcies a un penal transformat per Naiara Egozkue amb el temps exhaurit. L'equip de José Luis Villanueva va capgirar un desavantatge de cinc gols a la segona part i va tenir la victòria a la punta dels dits.
L'equip granollerí va fer un bon inici de partit, agafant un avantatge de dos gols que l'equip de Barakaldo va contrarestar ràpidament. A l'equip de Villanueva li va costar defensar Ainhoa Hernández, màxima golejadora del partit amb deu gols. La pivot basca va fer molt mal i va mantenir un duel de golejadores amb Laura Steinbach, que va liderar l'atac granollerí.

Judith Vizuete, que va marcar quatre gols, cau a terra just abans de poder fer un llançament (Fotografia: TONI TORRILLAS)
A partir del 4-5 el Zuazo va posar-se al davant i l'intercanvi de gols es va mantenir durant bona part d'una primera meitat en què les basques van arribar a guanyar de tres gols (7-10). Dos gols de Steinbach van posar el KH-7 a un gol, però el Zuazo va aconseguir arribar al descans amb dos gols de marge.
EMOCIÓ, IGUALTAT I POLÈMICA FINAL
El Zuazo es va escapar de cinc gols a l'inici de la segona meitat gràcies a les aturades de Mercedes Castellanos i els gols d'Hernández, però després va arribar la reacció granollerina, que va anar recuperant diferència fins que Míriam va empatar a 19. Egozkue, de penal, va mantenir el Zuazo al davant, però novament Míriam i després Steinbach van posar el 21-20 a 11 segons del final. El tècnic visitant va preveure una última jugada en què buscaven la seva referència i aquesta –Hernández– va treure petroli en forçar un penal, força rigorós, que va significar l'empat definitiu.

Publicat el 27 de febrer de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)