dijous, 16 de març del 2017

L'Esport Club perdona el Peralada

Els d'Albert Cámara fallen ocasions clares al començament del partit i durant tota la segona part
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers va tornar a pecar de manca d'encert ofensiu i va desaprofitar una bona oportunitat de derrotar al segon classificat, el Peralada, que malgrat l'empat, li retalla un punt al líder Olot, que va perdre per 2 gols a 1 al camp del Terrassa.
L'empat sense gols dels d'Albert Cámara els fa baixar al 10è lloc de la classificació –es veuen superats pel Figueres, que va guanyar per 2 gols a 1 el Santfeliuenc–, amb 38 punts, a set de la zona de perill i a onze del descens directe.
Tot i que durant la primera meitat el domini de la pilota va ser per al Peralada, les ocasions més clares de gol van ser per a l'Esport Club, que en va perdonar un parell de molt clares, una tot just començar; al minut set Carlos Cano va rematar al segon pal una bona centrada d'Àlex Español des de la banda esquerra però la pilota va sortir per damunt del travesser. Al minut 11 Àlex Gil va treure ràpid una falta a tres quarts de camp, buscant Español, però la pilota li va anar a la seva cama menys bona –la dreta– i el seu xut sense angle va anar a les mans del porter Cassaró. El Peralada buscava trenar el joc, buscant talls entre línies i superioritats, però va fallar sempre en la presa de decisió final.
Al minut 21 Jaume Serra, arribant des del darrere, va rematar de cap –a les mans del porter– una bona centrada de Mur, i al 30 va arribar el primer xut entre els tres pals del Peralada –de Boniquet– que va refusar Colchero.

L'extrem esquerre de l'Esport Club Granollers Àlex Español intenta escapolir-se de dos jugadors del Peralada (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
ERRORS EN OCASIONS MOLT CLARES DE GOL
Si a la segona part els granollerins van fallar ocasions clares, a la segona encara en van fallar més, i fins i tot més clares. La pressió dels de Cámara en terreny contrari va generar molts dubtes en el joc d'un Peralada que cada vegada arribava més en comptagotes a l'àrea de Colchero. Al minut 51 Gil va recuperar una pilota a mig camp, va encarar porteria però el seu xut el va aturar Cassaró. Al 68 Cano no va arribar per poc a una passada vertical de Carrillo i al 70 el porter Cassaró, pressionat per Cano, la va regalar a Gil, que es va precipitar buscant una vaselina que va sortir massa alta. Cada pèrdua de pilota del Peralada generava sortides granollerines però primer Carrillo i després Serra, van fallar de nou situacions clares de gol. El Peralada, que no havia creat perill en tota la segona part, va poder marcar en l'última jugada del partit; el xut de Serrano, des de dins de l'àrea gran, va sortir massa creuat.
El tourmalet particular dels granollerins continua la propera setmana amb la visita al camp del Vilafranca –tercer classificat– i acabarà amb la visita de l'Olot –líder destacat– al camp del carrer Girona, d'aquí a 15 dies.

Els protagonistes

Publicat el 13 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada