dijous, 2 de març del 2017

L’Esport Club es veu sorprès per un Sabadell B més intens

Els d'Albert Cámara perdonen dues clares ocasions per empatar, una a cada part
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers va sumar la segona derrota consecutiva en perdre, aquest cop al municipal del carrer Girona, davant un dels cuers de la classificació –penúltim–, el CE Sabadell B, per 0 gols a 1 en un partit en què els d'Albert Cámara van ser incapaços de generar perill a l'àrea rival. Els granollerins es van veure sorpresos per un gran gol de Max al minut sis de partit i tenien tot el partit per reaccionar, però la major intensitat i el bon posicionament al camp dels jugadors del filial arlequinat va impedir l'esperada reacció.
El Sabadell B va començar el partit tancant l'Esport Club a la seva àrea i, als primers cinc minuts, ja va avisar amb un parell de triangulacions buscant les entrades per les bandes de Diego i Max, que van obligar la defensa granollerina a treure's el perill del damunt. En la tercera incursió sabadellenca, aquesta per la banda esquerra, Max va retallar Alejandro cap endins, buscant el vèrtex de l'àrea i, des d'allà, va etzibar un gran xut amb rosca que va anar al segon pal, lluny de l'abast de Víctor Colchero.
Quedava molt partit per endavant però només el Sabadell B semblava generar sensació de perill, sempre buscant el desequilibri i els desdoblaments per les bandes, buscant l'espai a l'esquena dels laterals. Als uns contra uns sempre sortien vencedors els sabadellencs, fent anar de corcoll a la defensa i el mig del camp dels de Cámara. La primera arribada de l'Esport Club a l'àrea rival va ser al minut 18, però un defensa va arribar just a temps per evitar el xut d'Español, que l'havia superat en primera instància amb un barret. Colchero va evitar el 0-2 al minut 23 en un xut de Sarmiento i el granollerí Alejandro va xutar massa alt, al minut 31, en l'únic xut a porteria dels granollerins en tota la primera meitat.

El jugador de l'Esport Club Àlex Español intenta prendre la pilota a Diego, el lateral dret del Sabadell B (Fotografia: FÈLIX SANCHO)
Tot just començar la segona part, el canvi ofensiu fet per Cámara –va entrar Carrillo en el lloc de Suárez– va començar a donar els seus fruits; en una triangulació entre Carrillo i Cano, la pilota va arribar a Alejandro, que va desbordar per velocitat; va encarar el porter Arnau però aquest li va aturar el mà a mà. Semblava que la dinàmica canviaria, però aquesta ocasió va ser un miratge, amb arribades amb comptagotes i sense claredat d'idees. El Sabadell B es va defensar bé, però els granollerins van tenir l'empat al 82. Cano la va rebre d'esquena però Alejandro va dubtar en la finalització, desaprofitant l'última ocasió clara de gol del partit.

Els protagonistes

Publicat el 27 de febrer de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada