dimecres, 29 de març del 2017

El Mollet repeteix derrota a casa als últims minuts

EL 9 NOU

El Mollet, que no havia perdut cap partit a casa, acumula la segona derrota consecutiva al Germans Gonzalvo i, com la setmana passada contra el Martinenc, també als últims minuts. Un gol de Sergio Navarro al minut 84, aprofitant un embolic dins l'àrea, va acabar amb les últimes opcions que mantenia el Mollet de lluitar pels llocs capdavanters –ara queda a 12 punts dels dos colíders.
Tot i la bona ocasió de Nil al primer minut –remat de cap que es va passejar per l'àrea– va ser un partit de poc futbol i menys ocasions. En tota la primera meitat només Chipi i Parra van tenir ocasions de gol que no van materialitzar, mentre que per part del Sants només un un contra un de Sergio Navarro amb Flores que va aturar el porter molletà.

El jugador del Mollet Édgar Velasco disputa una pilota aèria amb el jugador del Sants Guillem Hernández (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
La segona part va començar amb una altra bona ocasió de Nil que va anar al travesser. El Sants va replicar en la jugada següent fent lluir Flores i ja no hi va haver jugades destacades fins al minut 73, en què Masip no va aprofitar una bona centrada de Jandro. Al minut 84, en un servei de banda llarg, hi va haver un embolic dins l'àrea i la pilota li va caure a Sergio Navarro, que va marcar un golàs.

Els protagonistes

Publicat el 27 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada