dilluns, 6 de març del 2017

El CB Mollet, l'equip més en forma

L’equip d’Àlex Terés suma 12 victòries seguides i és líder en solitari del seu grup a la Lliga EBA
Xavi Mas

L’equip més en forma de la Lliga EBA, a hores d’ara, és el Recanvis Gaudí CB Mollet. L’equip dirigit per Àlex Terés lidera en solitari el grup C-B –un dels dos grups que engloben els equips catalans, aragonesos, valencians i balears– amb un balanç de 15 victòries i 3 derrotes, i acumula una ratxa de 12 victòries seguides, a tres de la millor ratxa de victòries, que ostenta el líder del grup A-A, l’Igualatorio Cantabria Estela de Santander amb 15.
Aquesta ratxa de victòries dels molletans va començar en la setena jornada, en vèncer el BC Morabanc Andorra B per 78 a 57, just després de perdre amb el CB Quart-Germans Cruz (76-74). L’equip gironí és un dels rivals que persegueixen els molletans en la classificació, a una sola victòria de distància, i serà, precisament, qui posarà a prova aquesta ratxa dels de Terés aquest dissabte, a les 8 del vespre al municipal Plana Lledó. “Plantegem aquest partit pensant en un equip que juga pràcticament de memòria”, explica el tècnic del Mollet en referència a un CB Quart en què la plantilla és pràcticament la mateixa des de fa temporades.

Albert Ferrer condueix una pilota en el partit contra l'Igualada, el gener passat (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Terés reconeix tenir una de les millors plantilles de la categoria però afirma que amb això no n’hi ha prou. “És un grup de jugadors que es deixa entrenar. La qualitat, sense esforç, ni treball, ni ambició, no serveix de res. A més, cal un punt de sort, i amb les lesions n’hem tingut”, apunta. Per Terés, la ratxa és una simple anècdota. “Costa molt aconseguir-la i molt poc perdre-la”, assegura el tècnic, que té com a objectiu fer-ho cada vegada millor. “Si això porta a jugar les fases d’ascens, millor que millor”, conclou.

Publicat el 3 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada