dissabte, 15 d’octubre del 2016

El KH-7 decideix el derbi amb la Roca molt aviat

Els de Sergio Pozo marquen la pauta amb contraatacs ràpids

El derbi vallesà entre el KH-7 BM Granollers i el BM la Roca va durar ben poc; al quart d’hora de joc els granollerins ja guanyaven per set gols de diferència (10-3) i havien forçat el tècnic roquerol Ramon Plans a esgotar els dos temps morts de què disposava. Els de Sergio Pozo van arribar a guanyar a la primera part de vuit gols (11-3) però els roquerols van recuperar-se abans del descans quan van aconseguir estabilitzar el seu joc d’atac –no cometre tantes errades– i frenar les sortides en contraatac dels granollerins.

El roquerol Segarra, autor de dos gols, xuta a boca de canó a la porteria del BM Granollers en un moment del partit (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Amb el marcador a favor, l’intercanvi de gols a l’inici de la segona meitat apropava els granollerins a una victòria que van segellar gràcies a un parcial de 7 a 1 just passat el quart d’hora de la segona part. Marc Guàrdia per part del KH-7 i Miquel Gonzàlez per part del BM La Roca van fer aturades espectaculars en un final de partit d’anades i vingudes que va permetre als roquerols rebaixar una mica les diferències.

Publicat el 14 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)