dijous, 16 de novembre del 2017

El Sant Esteve peca de manca d’intensitat a la pista del Sant Vicenç

Els de Pep Guirado perden per un clar 31-21

El Sant Esteve de Palautordera va tornar a les males sensacions de l'inici de temporada en un partit en què la manca d'intensitat els va obligar a jugar a remolc. Sense intensitat, i sense gaire convicció a l'hora de buscar la remuntada, l'equip de Pep Guirado es va donar per vençut als últims minuts veient com el Sant Vicenç dels Horts, sense fer un gran partit, s'enduia la victòria per 10 gols de diferència (31-21). A banda de la derrota, el partit va tenir una altra nota negativa: la lesió de Pau Guirado al genoll, que el podria deixar sense jugar entre dues i tres setmanes.
La poca intensitat del Sant Esteve va ser més aguditzada en les tasques defensives i això va permetre al Sant Vicenç posar-se per davant des de l'inici i amb avantatges de dos i tres gols que van anar creixent gradualment fins a arribar al descans amb un clar 18-11.
Els de Guirado van sortir amb més força a la segona part i es van apropar al marcador. Van tenir dues clares accions per posar-se a tres gols però les van fallar, i quan el Sant Vicenç va ampliar les diferències ja ho va fer de forma definitiva sense reacció dels vallesans.

Publicat el 13 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)