divendres, 6 d’octubre del 2017

Un Cardedeu desafortunat perd al camp del Manlleu

El Cardedeu es fa un autogol i encaixa el 2-1 a l'últim minut

Un gol d'Aguilar a l'últim minut, a la sortida d'un córner, va suposar la tercera derrota del Cardedeu en cinc partits. El Cardedeu va tenir molt poca fortuna, ja que al primer minut va estavellar una pilota al pal, va veure com un gol en pròpia porta d'Adrià Buil donava avantatge al Manlleu i com a l'últim minut encaixava el 2-1 definitiu.

Gerard Beltran, autor del gol del Cardedeu, controla la pilota davant d'un rival (Fotografia: ALBERT LLIMÓS)
El Cardedeu va tenir una ocasió clara just abans del descans i va crear molt perill a la segona part. En una d'aquestes jugades, en un ràpid contraatac, Beltran va fer l'empat a 1.

Publicat el 2 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)