dimarts, 24 d’octubre del 2017

El Sant Feliu paga car un inici desafortunat

Segona jornada i segona derrota pel Sant Feliu, que dissabte no va poder superar el Calafell en el primer partit a casa i va caure per 0-2. L'equip de David Càceres, que continua arrossegant baixes per lesió, es va veure superat per un rival amb molt ofici i que va saber aprofitar una arrencada desafortunada del conjunt local. Al minut 5 de partit Vergés va obrir el marcador amb un gol de murri i al cap de dos minuts Albesa feia el 0 a 2 de falta directa.
El resultat advers tan matiner va fer reaccionar el Sant Feliu, que va començar a generar opcions de gol a la porteria de Serra però va ser incapaç de moure el marcador. Amb més cor que cap els jugadors locals van provar, sense encert, reduir distàncies, però no van ser capaços de remuntar el resultat. La propera jornada, el Sant Feliu  –tercer per la cua de la classificació– visita la pista del Mataró, equip que encara no coneix la derrota aquesta temporada.

Publicat el 23 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)