dissabte, 2 d’abril del 2016

Corró d’Amunt recupera la contrarellotge en la 15a edició de la Copa Catalana Internacional BTT

L'organització espera 350 participants

Aquest any Corró d'Amunt, no només seguirà formant part del calendari de la Copa Catalana Internacional de BTT, sinó que recupera la contrarellotge individual per tenir un format de doble prova. Així, el dissabte 9 d'abril, els participants de la segona prova puntuable per a la 15a edició de la Copa Catalana Internacional de BTT –la primera va ser a Banyoles el 13 de març–, hauran de disputar una prova contra el cronòmetre en un recorregut d'uns set quilòmetres i el diumenge 10 d'abril, sobre el mateix recorregut, competiran en la prova en línia.
Els organitzadors, tant de la prova de Corró d'Amunt –el Club Ciclista Corró d'Amunt– com de la Copa Catalana Internacional –l'empresa Ocisport–, van confirmar aquest dimarts, en la presentació de la prova, una participació al voltant dels 350 participants, malgrat que no van donar noms de ciclistes destacats.

Un moment de la presentació, aquest dimarts a la zona esportiva de Corró d'Amunt
El president del CC Corró d'Amunt, Josep Mauri, i el director de l'empresa Ocisport, Albert Balcells, van coincidir a afirmar que Corró d'Amunt no podia faltar al calendari de 2016 de la competició. "Ha treballat molta gent per poder seguir una temporada més com a prova del circuit", va afirmar Mauri, en referència a la gent del club i als propietaris de les finques per on passarà el recorregut, que han cedit els terrenys. "Aquest esforç s'ha traduït, entre altres coses, en poder oferir la possibilitat de fer la contrarellotge", va afegir. "Corró d'Amunt no podia faltar al nostre calendari en una edició especial", va dir Balcells. Especial perquè enguany la Copa Catalana de BTT arriba al seu 25è aniversari. "Aquí els participants competeixen en un entorn natural excepcional, amb un circuit molt ben senyalitzat de molta dificultat tècnica i gran exigència física", va afegir. "Ens sentim com a casa venint a Corró d'Amunt", va concloure. Per la seva banda, l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, va destacar "els paratges espectaculars per on correran els participants", aspecte que també va destacar el ciclista local Francesc Pascual. "És un recorregut per gaudir", va afirmar l'únic participant local que prendrà part en la prova.

Publicat l'1 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)