dimarts, 22 de novembre del 2016

Sisena victòria en un bon inici i un bon final de partit

Els de Manel Blanco guanyen gràcies a un bon inici i final de partit
Xavi Mas

Un bon inici de partit i un bon final van servir perquè el CB Granollers s'emportés la victòria (79-71) davant un Sol Gironès Bisbal Bàsquet que va aprofitar la irregularitat granollerina al segon i tercer quarts. La victòria apropa els granollerins al líder Mataró, que va perdre.

Ignasi Maspons va ser un dels jugadors destacats del partit de dissabte (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Els de Manel Blanco, amb una defensa molt intensa, van fer una bona sortida amb ràpids contraatacs però el Sol Gironès es va posar amb un 4-8 que els granollerins van capgirar per acabar el primer quart per davant (24-15). Durant el segon i sobretot el tercer quarts, els triples dels empordanesos els van tornar a posar per davant però van fallar molt en atac en un últim quart en què Farrando, amb nou punts consecutius, va tornar a posar els granollerins per davant (67-61), amb un marge irrecuperable pels empordanesos.