dimarts, 8 de novembre del 2016

Primera victòria de la temporada del KH-7

L'equip de José Luis Villanueva domina i venç l'Esencia 27 Cleba León, rival directe

El KH-7 BM Granollers i l'Esencia 27 Cleba León eren els dos únics equips que encara no havien guanyat cap partit i que compartien la cua de la classificació. Això donava més transcendència a un partit en què les jugadores de José Luis Villanueva es volien treure la pressió del damunt, cosa que finalment van aconseguir en vèncer per 25 a 21 un equip que va dependre en excés de les individualitats de la veterana Raquel Caño i del llançament exterior de Marta Méndez.
Durant el partit hi va haver moltes imprecisions; l'equip de Lleó va aprofitar-ho als primers minuts per posar-se per davant però amb avantatges d'un o dos gols mentre Judith Vizuete portava el pes del joc ofensiu granollerí i mantenia el marcador equilibrat. Un gol de Lora Sarandeva va donar el primer avantatge a les de Villanueva (8-7) passat el primer quart d'hora de partit, i poc després, un parcial de 4-0 amb alguns bons gols de contraatac, va donar el màxim avantatge del partit (14-10) minuts abans d'arribar al descans amb 14-11.

La pivot del KH-7 Hatou Jabby es desfà de Camejo i Rodríguez per aconseguir una bona acció de llançament        (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Les granollerines van començar la segona meitat en inferioritat però van mantenir les distàncies, amb una gran actuació de Paulina Buforn –màxima golejadora del partit amb set gols–. Els gols de Caño van mantenir el Cleba León dins del partit fins l'empat a 18 –tots dos equips van estar més de cinc minuts sense marcar després del 18-17– però el KH-7 va impedir que capgiressin el marcador, es va tornar a posar per davant i de nou els gols de Buforn i les aturades d'Ayelen Rosalez als últims minuts van ser claus per assegurar la primera victòria de la temporada.

Publicat el 7 de novembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)