dijous, 10 de novembre del 2016

El KH-7 es desfà de l’Esplugues en un tres i no res

Els de Sergio Pozo deixen el partit vist per sentència al quart d'hora

El KH-7 BM Granollers es va refer de la primera derrota de la temporada escombrant de la pista un Handbol Esplugues que va veure com els granollerins deixaven el partit vist per sentència al primer quart d'hora de joc.
Els jugadors de Sergio Pozo van fer un inici de partit fulgurant, amb un parcial d'11 a 4 en poc més de 10 minuts, cinc gols dels quals van ser de contraatac. Els granollerins van penalitzar totes i cadascuna de les pèrdues de pilota de l'Esplugues –o de les aturades de Marc Guàrdia– amb la rapidesa d'Adrià Cumplido o amb els llançaments d'Ian Tarrafeta i Pol Valera. Passat el quart d'hora de joc els granollerins ja guanyaven d'11 (16-5) i, tot i que l'Esplugues ho va reduir a set en arribar al descans (21-14), a la segona els de Pozo van sentenciar.

El pivot del KH-7 Aleix Martínez supera la defensa de tres jugadors de l'Esplugues per fer un dels seus tres gols   (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)

Publicat el 7 de novembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)