dijous, 6 d’octubre del 2016

El KH-7 comet massa imprecisions

Després d'uns primers 20 minuts perfectes l'equip es veu superat per un Bera Bera molt ràpid
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers continua sense saber què és guanyar en un inici de lliga en què s'ha hagut d'enfrontar amb els rivals més durs de la categoria. Aquest dissabte l'actual campió Bera Bera va visitar el Palau d'Esports i va poder veure com l'equip de José Luis Villanueva té molt potencial però també com li manca continuïtat. Les granollerines van fer uns primers 20 minuts gairebé perfectes però després es van perdre en imprecisions i l'equip basc, amb ràpides sortides a la contra, no va perdonar.
L'equip de Villanueva va combinar bé en atac amb Kaba Gassama en la posició de pivot i amb una defensa molt intensa que dificultava els atacs de les basques. Ràpidament el KH-7 es va posar amb quatre gols de marge (6-2), diferència que va saber aguantar fins gairebé el minut 20, quan l'entrenadora visitant Montserrat Puche va demanar temps mort. A partir d'aquest moment el Bera Bera va canviar de sistema defensiu i va capgirar el marcador abans del descans amb alguns contraatacs.

Ana Isabel Martínez agafa de la samarreta a la granollerina Paulina Buforn (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
A l'inici de la segona part el Bera Bera, també amb ràpids contraatacs, va aconseguir obrir forat. De mica en mica les granollerines van estabilitzar el joc però no van atacar amb tanta fluïdesa com en la primera meitat –ni tan sols en les situacions de superioritat–. Als últims minuts les granollerines van tornar a cometre errades que el Bera Bera no va desaprofitar per rematar la feina.