dijous, 22 de setembre del 2016

Al KH7 li falta creure-s'ho

Les de José Luis Villanueva planten cara al potent Rocasa però perden per petits detalls

Xavi Mas

Al KH-7 BM Granollers li va faltar creure-s'ho; va tenir opcions de lluitar de tu a tu amb el potent Rocasa Gran Canaria però li van faltar petits detalls per poder aconseguir-ho. La gran actuació de la portera visitant, la internacional Sílvia Navarro, també va ser determinant per la victòria de l'equip canari.
El partit va començar equilibrat, amb pocs gols –2 a 3 al minut deu– i moltes imprecisions; el Rocasa sempre va anar per davant, tot i que, amb empat a 2, Hatou va tenir un penal per posar les granollerines per davant però el va estavellar al pal. De mica en mica el Rocasa va anar ampliant el marge fins arribar a un màxim avantatge de quatre gols a la primera part (6-10), però abans del descans les de José Luis Villanueva van reaccionar i van reduir el desavantatge fins a la mínima expressió: 11-12.

Judith Vizuete va tornar a tirar de galons, sobretot a la segona part (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
A les granollerines els va faltar decisió en el tir exterior, sobretot a la segona part. Una segona meitat que va començar amb un parcial de 0-4 en poc més de quatre minuts que semblava decidir el signe del partit. Villanueva va demanar temps mort després de l'11-15 i el Rocasa va arribar fins a un màxim avantatge de cinc gols (11-16), però les granollerines no es van rendir.
Judith Vizuete, molt apagada durant els primers vint minuts, va començar a ser decisiva al final de la primera part i durant la segona part, però potser li va faltar que l'equip l'acompanyés una mica més. El KH-7 va començar a retallar les distàncies i no les va retallar del tot, primer per falta de claredat en algunes accions, i segon per l'actuació de Navarro –14 aturades a la segona part, tres d'elles en llançaments de penal–. Les de Villanueva van perdonar l'empat a 21 i van acabar perdent 20-22.