divendres, 12 d’abril del 2019

El CB Granollers passa per damunt del cuer

La victòria apropa els de Ricard Ventura a la permanència

El CB Granollers no va trobar rival en el cuer, el Vedruna Gràcia, a qui va derrotar amb contundència (100-58) en un partit sense gaire història i que apropa encara més els granollerins a la salvació. Els homes de Ricard Ventura van ser molt superiors en totes les facetes del joc, però sobretot en el joc interior, dominant el rebot, tant ofensiu com defensiu, i la seva alçada en les combinacions ofensives.

Guillermo Baltà va arrodonir la victòria amb la cistella que suposava la centena (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El Vedruna, que la setmana passada havia aconseguit la primera victòria de la temporada, va veure com els granollerins deixaven el partit vist per sentència als primers deu minuts. La superioritat va ser tanta, que al final del primer quart el Granollers ja guanyava de 19 punts (31-12). Aquest avantatge es va anar ampliant gradualment durant el segon i tercer quarts, aprofitant la manca d'encert en atac d'un Vedruna que basava el seu joc ofensiu en el tir exterior. El domini del rebot va permetre al Granollers fer un joc ràpid i alegre, amb grans combinacions ofensives que van fer les delícies de l'afició. Al darrer quart aquest domini va seguir, però el Vedruna va estar un xic més encertat en el tir exterior i va aconseguir empatar el parcial (25-25).

Publicat el 8 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)