divendres, 23 de març del 2018

Golejada amb la porteria a zero

El Vall d'en Bas havia guanyat dissabte a Sant Celoni i les Franqueses tenia un partit complicat al camp de l'Unificació Santa Perpètua. Els nois d'en Diego van fer els deures, van aconseguir una golejada i, a més, ho van fer mantenint la porteria a zero.
Tots dos equips van començar amb força, intentant dominar i amb alguna aproximació de cada equips fins que al minut nou l'Ibra va aconseguir connectar amb en José -desmarcat- i aquest ho va fer amb en Bruga, que sol davant el porter Iván va marcar el 0-1. Després d'això l'Ibra va poder marcar per dues vegades però un dels seus xuts va anar fora i l'altre al pal. Per part del Santa Perpètua, l'ocasió més clara va arribar després d'una relliscada de l'Èric però en Fassoun va resoldre bé.

L'Àlex supera el porter Iván, ja vençut, en un dels seus tres gols (Fotografia: ÍÑIGO DURÁN)
El segon quart va començar amb una gran ocasió de l'Ibra, en un xut de falta, que va treure el porter Iván amb el peu. El mateix Ibra va aconseguir marcar en un xut de l'Àlex però l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc en una fase de partit de joc lent i encallat. L'Àlex va tenir un parell d'ocasions -una d'elles en fora de joc- abans de marcar el 0-2 després de rebre una bona passada d'en Bruga mentre el Santa Perpètua només va tenir una ocasió de gol en un xut de falta que en Fassoun, amb l'ajuda del pal, va evitar que acabés en gol.
SOLIDESA I ARRODONIMENT
Tornant dels vestidors el partit va seguir amb lentitud i poca precisió en el joc curt però ben aviat els nois de les Franqueses van avisar amb un xut de falta de l'Ibra -li havien fet falta al José- que va refusar a córner l'Iván. A la sortida del córner, i en un garbuix de cames, l'Àlex va encertar a marcar el 0-3. Després l'Ibra en va tenir una que va refusar la defensa i el Santa Perpètua en va tenir una però el xut va sortir desviat. Després l'Ibra en va tenir una altra i, aquest cop sí, va arribar el 0-4 amb un xut ajustat al pal. Just després va arribar la sentència; l'Èric va tallar en zona defensiva i va fer una passada llarga pel José, que va veure desmarcat l'Àlex. Aquest va rebre la pilota i va superar l'Iván per dalt. Al final el Santa Perpètua va poder marcar però la pilota es va passejar per l'àrea de les Franqueses sense que ningú encertés a rematar.

El porter Iván refusa amb els punys un potent xut de falta de l'Ibra (Fotografia: ÍÑIGO DURÁN)
L'Iván, amb una bona estirada, va evitar que en José marqués el 0-6 però no va poder fer res minuts després en una jugada començada des del darrere; en Fassoun la va passar a l'Íker, que va pujar per la banda i la va passar a l'Ibra. Aquest es va escapar dels defenses i la va passar a en Bruga, que sol davant el porter no va perdonar. Després del gol en podia haver arribat algun més però va faltar encert i el Santa Perpètua, com en altres quarts, en va disposar d'una que tampoc va aprofitar.
Va ser una altra victòria que consolida la bona marxa de l'equip.