divendres, 19 de gener del 2018

Narcís Barrera debuta a l’Esport Club salvant un punt

José Solivelles també fa debutar Kilian Villaverde i Albert Groult, nous fitxatges
EL 9 NOU

Arribar i moldre. Narcís Barrera, que debutava amb l'Esport Club, va ser l'autor del gol que va permetre a l'equip de José Solivelles sumar el primer punt del 2018 i el primer des que ell dirigeix els granollerins. L'Esport Club, que no sumava punts des del 19 de novembre –victòria davant l'Hospitalet per 2-1–, va salvar un punt a cinc minuts del final gràcies al gol d'un dels debutants, després que el Pobla Mafumet s'hagués avançat al minut 70. L'empat, però, és insuficient encara perquè l'equip surti de la zona de descens.

El jugador de l'Esport Club Granollers Marc Garcia disputa una pilota a un jugador del Pobla Mafumet (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El partit va tenir una primera meitat molt igualada, amb dos equips que es defensaven bé, i creant poques ocasions de gol –un xut desviat del Pobla Mafumet i un xut del granollerí Éric López que va aturar el porter visitant–. A la segona part, en canvi, l'equip visitant va començar amb més força, tot i que de mica en mica els granollerins es van fer amos i senyors del joc, tancant el Pobla Mafumet al seu camp. En una jugada aïllada el davanter visitant Moha va rebre d'esquenes a porteria i, després de regirar-se, va batre Colchero. A cinc minuts del final el debutant Narcís Barrera va empatar en rematar de cap una falta centrada per Arenas.
A banda de Barrera, també van debutar a l'Esport Club els nous fitxatges Kilian Villaverde i Albert Groult. Martí Soler, cedit per l'Espanyol B, és l'únic fitxatge que queda per debutar.


Publicat el 15 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El Felmar BM La Roca apallissa un rival directe

L'equip de Ramon Plans puja al sisè lloc
EL 9 NOU

El Felmar BM La Roca va començar l'any 2018 de la millor manera possible. L'equip de Ramon Plans es va imposar, de manera rotunda, a un rival que fins dissabte estava per davant en la classificació, l'Agustinos Alicante, a qui van derrotar per 38 a 24. Una victòria que permet a les de Plans pujar dos llocs en la classificació –ara són sisenes, just davant de l'equip alacantí.
A l'equip de Plans li va costar imposar el seu joc als primers minuts, amb un Agustinos Alicante que feia molt mal des de la primera línia. El canvi de defensa de 6-0 a 5-1 que va ordenar el tècnic roquerol va funcionar a la perfecció i l'equip va començar a obrir escletxa amb recuperacions i transicions ràpides, i va arribar al descans amb sis gols de marge.

La pivot del Felmar BM La Roca Laia Sastre és agafada de la samarreta en una jugada d'atac del partit de dissabte (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Un parcial de 0-2 en contra va obligar Plans a demanar un temps mort tot just començar la segona part, i just després l'equip roquerol va sentenciar el partit amb un parcial de 7-1. A un minut del final l'equip va arribar a guanyar per 15 gols.


Publicat el 15 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Inici abassegador del KH-7

L'equip de Robert Cuesta comença l'any guanyant amb claredat el Rincón Fertilidad Málaga
Xavi Mas

Dissabte va tornar la competició oficial al Palau d'Esports de Granollers. Mentre l'aturada continua a la lliga Asobal, el KH-7 BM Granollers de Divisió d'Honor tornava a la pista i ho feia davant el Rincón Fertilidad Málaga, equip que compta amb l'exjugadora granollerina Hatou Jabby. L'equip malagueny, que havia arribat a l'aturada amb una victòria més que l'equip de Robert Cuesta –sis de les malaguenyes per cinc de les granollerines– va aconseguir aguantar l'embranzida del KH-7 però es va desfer a la segona part, quan les de Cuesta van sentenciar la victòria. 
Al final, el 29-21 demostra que les granollerines han aprofitat millor l'aturada i han arrencat l'any amb una victòria que les iguala en la classificació a l'equip malagueny.
Un contraatac va servir perquè el KH-7 marqués el primer gol del partit. Just després el Málaga es va posar per primera vegada –i única– per davant al marcador amb dos gols d'Emma Boada i Paula García. Aquesta última –màxima golejadora del seu equip amb set gols– i la portera Virginia Fernández van permetre Al seu equip no despenjar-se al marcador durant una primera meitat, en què l'equip visitant va cometre massa errades en atac.
La central sueca del KH-7 BM Granollers Tilda Matthijs va ser decisiva a la segona part i va acabar el partit amb deu gols (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Als primers minuts de partit va ser quan la portera visitant va tenir els seus millors moments i va evitar que el KH-7 comencés a tenir diferències, mantenint al seu equip dins del partit fins l'empat a 5. Però a partir d'aquest empat les granollerines van aconseguir –tot i algunes errades– un parcial de 3-0 que va obligar el tècnic visitant a aturar el partit. L'equip granollerí va desaprofitar un parell d'ocasions per posar-se quatre gols amunt i, al final, l'equip malagueny va aconseguir arribar al descans a dos gols de diferència (12-10).
TILDA MATTHIJS, EL REFERENT
El Rincón Fertilidad Málaga va començar la segona part atacant i va reduir la distància a la mínima expressió tot just començar, però va ser un miratge. El seu joc depenia massa de la connexió amb Paula García. La pivot va ser la màxima golejadora del seu equip però la bona defensa granollerina va aconseguir tallar molts dels intents de connectar amb ella mentre que, en atac, la sueca del KH-7 Tilda Matthijs agafava la responsabilitat i esdevenia referent. Els seus gols i la seva direcció de joc van permetre a les de Cuesta anar ampliant de mica en mica la diferència mentre sota els pals Nicole Morales i Marta Mera aturaven els intents de reacció visitant.


Publicat el 15 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)