divendres, 30 de novembre del 2018

Golejada de mèrit d’un Recam Làser Caldes ple de confiança

Campor atura un penal i dues faltes directes a la primera part, amb empat a 0

El Recam Làser Caldes tenia un d'aquells partits trampa; d'aquells en què a priori havien de guanyar però que si et relaxes acabes perdent. Però els homes d'Eduard Candami, amb la confiança pels núvols, van fer un partit molt complet, madurant-lo i superant moments de tràngol per acabar decantant-lo al seu favor. Acostumat a aconseguir victòries mínimes, aquest cop els de Candami, a més, van aconseguir una golejada de prestigi a domicili, derrotant el CP Calafell Tot l'any per 1 gol a 5.

El porter del Recam Làser Caldes Cesc Campor atura acrobàticament un xut de Gerard Pujol (Fotografia: MARLON CÀTEDRA)
Els calderins van tenir un parell d'ocasions clares per avançar-se al marcador però després els del Baix Penedès van incrementar la intensitat defensiva. Això es va traduir en fases de joc travat per les faltes i en fases de transicions ràpides. Al minut 11 Cesc Campor va esdevenir protagonista en aturar-li un penal a Sergi Romeu. El porter del Caldes no en va tenir prou amb aquest penal i, als minuts 14 i 20 va aturar dos llançaments de falta directa, el primer a Gerard Pujol i el segon a Roger Martí. Van ser els moments més complicats del partit pel Caldes, que va sobreviure a les dues situacions d'inferioritat numèrica mantenint la porteria a 0. A més, quan quedava poc més d'un minut pel descans Pol Galbas va fer el 0-1 per a un Recam Làser que, amb el ritme de bola més alt, va aconseguir encarrilar el partit a l'inici de la segona meitat amb dos gols gairebé seguits de Xavi Rovira.
Ferran Rosa va fallar un penal al minut 30 però poc després Galbas va repetir amb el 0-4. A un minut del final el Calafell va marcar de falta directa i a tres segons del final Marcos Blanqué va fer l'1-5 també de falta directa.

Publicat el 26 de novembre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)