dimecres, 31 d’octubre del 2018

Primer triomf d’un Bigues que ‘tritura’ el Cuencas Mineras

El CHP Bigues es va apuntar contra el Cuencas Mineras la primera victòria de la temporada en un partit en què va registrar fins a 17 gols al seu caseller, 11 dels quals als últims 10 minuts. El conjunt asturià va pagar cara la seva falta d'experiència a la categoria i la seva joventut, amb un bloc de jugadores de 16 anys de mitjana. Al Bigues li va costar vuit minuts obrir el marcador davant un equip visitant molt tancat i tot i que el conjunt de Pola de Lena va retallar distàncies, les vallesanes van marxar guanyant 3-1 al descans, després del qual va arribar el festival golejador de l'equip que dirigeix Xiqui Carmona, que va jugar al seu màxim nivell fins al final, mentre les asturianes abaixaven els braços per acabar encaixant un resultat d'autèntic escàndol.

Marta Borràs, amb cinc gols, va ser una de les jugadores destacades en la primera victòria de les biguetanes (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)

Publicat el 29 d'octubre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)