dimecres, 31 d’octubre del 2018

El Recanvis Gaudí sentencia el partit a la primera meitat

El partit es decanta pels molletans al primer quart (9-24)

El Recanvis Gaudí CB Mollet es manté en la segona posició després de vèncer a la pista del Palma Air Europa per un clar 70 a 82. L'equip de Josep Maria Marsà va fer una espectacular primera meitat, amb molt encert encistellador i una defensa que va deixar l'equip local descentrat. A la segona part, l'equip balear va equilibrar el joc però els molletans van mantenir les distàncies per assegurar la cinquena victòria de la temporada.
El Mollet va decantar el partit al seu favor a la primera meitat, sobretot a partir d'un primer quart excel·lent. La bona defensa va deixar el Palma amb només nou punts anotats. La defensa va ser una de les claus del partit; els de Marsà van assecar completament Alberto García, el millor home de l'equip balear –fins ara màxim encistellador de l'equip– i el Palma es va veure incapaç de remuntar els vint punts amb què els molletans guanyaven en arribar al descans.
Bernat Álvarez i Santi Serratacó van passar dels 20 punts en un partit en què també va destacar el paper de David Ponsa.

Publicat el 29 d'octubre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)