divendres, 19 d’octubre del 2018

El KH-7 sap patir per guanyar

Les de Robert Cuesta derroten l'Elche Mustang i es mantenen invictes al Palau

Tres de tres al Palau d'Esports. El KH-7 BM Granollers continua invicte davant la seva afició després de vèncer, no sense angúnies, un Elche Mustang que va posar les coses molt complicades. Les de Robert Cuesta van fer un gran inici de partit però el seu joc va ser inconstant. Això va permetre a l'equip alacantí tornar a entrar dins del partit i, després de diverses alternatives al marcador durant la primera i la segona meitats, van ser les granollerines les que es van endur la victòria en un final a cara o creu.
Nicole Wiggins va començar molt encertada sota els pals granollerins –sis aturades als primers deu minuts– i en atac el KH-7 va començar amb contundència. El parcial inicial de 3-0 es va convertir en un 8-2 passats els deu minuts de joc. Quan encara no s'havia arribat al minut 10, amb 7-2 al marcador, l'entrenador visitant ja va haver d'aturar el partit.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Giulia Guarieiro supera una jugadora de l'Elche en una acció de llançament (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Les exclusions de Giulia Guarieiro i Lora Sarandeva van donar una mica d'aire a l'Elche i les aturades de Nicole Morales –al KH-7 fins la temporada passada– van acabar d'igualar el matx. El KH-7, amb més dificultats que a l'inici del partit, va mantenir-se per davant, amb avantatges d'un i dos gols fins que, abans del descans, un parcial de 0-2 –els dos de Jennifer Gutiérrez– va situar l'Elche per primera vegada per davant (13-14).
Al començament de la segona part el KH-7 va tornar a sortir amb molta empenta i va trigar només sis minuts a obligar el tècnic visitant a aturar el partit després d'un parcial de 5-1 (18-15). Però a diferència de la primera meitat, el joc de les de Cuesta va ser com una muntanya russa, amb moments de bon joc i davallades poc després.
Cada vegada que el KH-7 s'escapava, l'Elche replicava i es tornava a posar per davant però el partit va arribar al final amb intercanvi de gols i molt igualat. Una aturada d'Andrea de la Torre amb empat a 28 i un gol d'Ana Cecilia Monteiro van donar la victòria a les granollerines.

Publicat el 15 d'octubre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)