divendres, 20 d’abril del 2018

Un líder que exerceix de líder

Els últims partits de l'aleví A del CF Les Franqueses havien acabat en golejada per mantenir-se com a líder i el partit contra l'aleví del CE Llinars no va ser una excepció. L'equip que entrena en Diego va deixar el partit vist per sentència abans del descans i després, a la segona, es va dedicar a controlar per mantenir les diferències.

L'Àlex intenta rematar, al primer pal, una centrada des de la cantonada (Fotografia: ESTHER MAS)
El CF Les Franqueses va ser amo i senyor de la pilota mentre el Llinars tenia feina a treure aigua del vaixell. En Joan va refusar el primer xut a porteria de l'Ibra -minut 4- però no va poder evitar que en el segon marqués -minut 8-. El gol, malgrat el domini, havia trigat en arribar, però un cop amb el primer al sac, la resta van anar caient com la fruita madura. Una recuperació de l'Àlex va acabar en un xut de fora l'àrea d'ell mateix per fer el 2-0. Una altra recuperació -aquest cop d'en Pau- va suposar el 3-0 després d'una bona connexió entre l'Èric i l'Àlex, i tot just treure de centre, una nova recuperació de l'Íker va acabar en una jugada individual i el 4-0. El 5-0 va arribar a l'últim minut abans del final del primer quart després d'un fora de banda, a camp contrari, en què l'Àlex va habilitar l'Ibra per marcar.

En Miki s'interna per la banda esquerra buscant la línia de fons (Fotografia: ESTHER MAS)
El segon quart va començar amb una aturada d'en José a xut d'en Víctor. Era el primer xut del Llinars entre els tres pals amb cara i ulls i havia arribat al minut 17, i al 18, en canvi, en Miki no va fallar una rematada de córner al segon pal després de la centrada de l'Ibra. Al 22 en Joan va aturar-li un xut de falta a l'Ibra i al 24 i al 28 l'Ibra sí que va encertar per fer el 7-0 -la jugada la va començar en José des de la porteria i va passar pels peus de l'Èric i en Miki abans de la centrada final- i el 8-0 amb què es va arribar al descans -recuperació al mig del camp i assistència d'en José.
DOS ÚNICS MINUTS DE DESCONTROL
El domini de les Franqueses va continuar en tornar dels vestidors i la golejada es va ampliar fins el 10-0; primer amb un golàs d'en Bruga per l'escaire i després amb una gran jugada individual d'en Miki, resseguint línia de banda i de fons fins a fer la centrada enrere per la rematada de l'Àlex. En una jugada aïllada -córner- en Pablo va aconseguir el 10-1 rematant tot sol al segon pal. Això va descentrar l'equip durant uns instants i el Llinars ho va aprofitar per marcar el 10-2 en una contra culminada pel Pablo -passada llarga a l'esquena de la defensa, control i xut creuat.

En José va tenir molt poca feina, i la que va tenir la va resoldre amb encert (Fotografia: ESTHER MAS)
A l'últim quart només va existir un equip al camp i, aquest, va ser les Franqueses. Però, a diferència dels altres tres períodes, només hi va haver un gol i va ser a l'últim minut, obra de l'Ibra, que va acabar com a màxim golejador del partit amb 5 gols.