dijous, 8 de març del 2018

Victòria per seguir lluitant

Un gran gol de Narcís Barrera dona tres punts vitals a l'Esport Club Granollers
EL 9 NOU

Un gran gol de Narcís Barrera va donar tres punts d'or a un Esport Club Granollers que, malgrat la victòria, es manté en la zona de descens –empatat a 24 punts amb el Palamós– per culpa de l'empat dels del Baix Empordà al camp del Sant Andreu (1-1). La victòria del Figueres (1-0) contra el Prat, també fa que la distància amb el cinquè per la cua –ara el Cerdanyola– encara sigui molt gran –10 punts.

El migcampista de l'Esport Club Granollers Martí Soler -un dels millors del partit- perseguit per tres jugadors del Vilafranca (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
La primera part va ser de domini altern, amb molt joc al mig del camp i més arribades a l'àrea per part granollerina que per part del Vilafranca. Kilian Villaverde en va tenir dues de clares que el porter del Vilafranca Miguel Ángel Ramos va poder aturar amb encert i Álvaro Fernández, abans de lesionar-se –es va fer una estrebada a l'engonal en intentar estirar la cama per arribar a una passada llarga–, va tenir una altra ocasió de gol que va sortir fora per ben poc. El Vilafranca, en canvi, només va disposar d'una ocasió de gol que no va anar entre els tres pals.
UN GOLÀS QUE VAL TRES PUNTS
A la segona part els de José Solivelles ho van passar pitjor perquè el Vilafranca va sortir amb més empenta, i van obligar els granollerins a jugar a la contra. En una d'aquestes contres va arribar l'únic gol del partit; la jugada de contraatac per la banda esquerra va arribar a Kilian, que va fer la passada per Narcís i aquest, dins l'àrea, va tenir la tranquil·litat d'aturar la pilota i marcar amb un bonic xut de rosca al pal llarg, lluny de l'abast de Ramos. Amb el gol, el Vilafranca va pressionar encara més i va tancar dins l'àrea a un Esport Club que es va defensar bé, refusant tots i cadascun dels vuit córners de què va disposar el Vilafranca.


Publicat el 5 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada