dijous, 8 de març del 2018

El Palautordera aboca el Sant Esteve a l’abisme

La victòria és un gran pas dels de Marc Lurbe cap a la permanència

Al derbi del Baix Montseny hi havia la lluita per la permanència en joc i va ser el Palautordera-Salicru qui en va sortir més ben parat. Els de Marc Lurbe van poder desplegar millor el seu joc ràpid a la segona part i van aconseguir capgirar el marcador per imposar-se i fer un pas endavant cap a la permanència, alhora que deixaven el Sant Esteve amb molt poques opcions de salvar-se.
Els de Jordi Rovira van començar bé, sobretot defensivament, fent bons balanços i no deixant que els de Lurbe explotessin el contraatac. El Sant Esteve va dominar el marcador a la primera part però sempre amb avantatges curts, que no van anar a més perquè el Palautordera penalitzava amb encert totes les errades del Sant Esteve. Amb aquesta dinàmica es va arribar al descans amb empat a 11, un empat que es va mantenir a l'inici de la segona.
L'intercanvi de gols, però, es va trencar a mesura que augmentaven les imprecisions del Sant Esteve en atac. Els de Lurbe van treure molt suc a les jugades de contraatac i es van arribar a posar amb set gols d'avantatge (18-25). Als últims minuts, a base de bones defenses, el Sant Esteve va aconseguir retallar una mica la distància però el Palautordera no va veure perillar la victòria.

Publicat el 5 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)