dijous, 8 de març del 2018

Derrota sense pal·liatius

L'equip de Robert Cuesta s'estavella una i altra vegada en la portera del Mavi, Renata Lais

Després de guanyar a la pista de l'Elche Mustang i consolidar el vuitè lloc, el KH-7 BM Granollers va desaprofitar una bona oportunitat de mirar una mica més amunt en perdre al Palau contra el Mavi Nuevas Tecnologías per un clar 18 a 27. L'equip de Robert Cuesta no va tenir el seu millor dia en la faceta ofensiva i, desconcertat, va veure com el Mavi trencava el partit a l'inici de la segona meitat.
La portera de l'equip asturià, Renata Lais, va començar avisant del que seria una gran tarda per ella aturant-li un penal a Judith Vizuete en el primer llançament del KH-7. Gràcies a les seves aturades el seu equip va mantenir la igualtat al marcador fins més enllà del quart d'hora de joc, moment en què, amb les exclusions de Carmen Prelchi i Lora Sarandeva, el Mavi va obrir una escletxa de quatre gols (7-11) que va mantenir fins a arribar al descans.

Ona Vegué, en una acció de contraatac, obstaculitzada per Aida Palicio, jugadora del Mavi Nuevas Tecnologías (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
Tot just començar la segona part, un parcial d'1-3 amb tres pèrdues i tres contraatacs de Vieira el partit es va trencar (10-16). Cuesta va aturar el joc dues vegades abans del 10 de la represa, però el malson va continuar. Els atacs del KH-7 acabaven una i altra vegada a les mans de Lais –22 aturades– o s'estavellaven al pal, mentre el Mavi, amb molta efectivitat i aprofitant algun contraatac, va arribar a una màxima diferència d'11 gols (13-24). Als últims minuts el KH-7 va intentar escurçar distàncies i va arribar a situar-se a set gols (18-25) però ja era massa tard i va faltar continuïtat.

Publicat el 5 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)