dilluns, 5 de febrer del 2018

Nova derrota ‘in extremis’ del KH-7

L'equip de Robert Cuesta planta cara al campió de lliga però cau amb un gol als últims sis segons

Si en la jornada passada el KH-7 BM Granollers perdia per un gol amb el temps exhaurit, aquest dissabte, contra el Mecalia Atlético Guardés, va perdre per culpa d'una jugada d'estratègia del conjunt gallec als últims sis segons de partit. L'equip de Robert Cuesta va plantar cara i va fer suar les actuals campiones de lliga en un partit extremadament equilibrat i que es va decantar del cantó gallec in extremis.
El partit va ser molt igualat, amb bones intervencions a les porteries –Nicole Morales i Sol Carratú– i uns primers minuts d'intercanvi de gols que va mantenir l'empat o l'avantatge mínim favorable a les gallegues fins que aquestes van aconseguir un marge de tres gols (9-6, 12-9 i 13-10). L'eficàcia de Lora Sarandeva i Carmen Prelchi va permetre el KH-7 igualar i capgirar el marcador (14-15) just abans d'arribar al descans amb empat a 15.

La pivot del KH-7 BM Granollers Kaba Gassama -agafada per dues jugadores rivals- va ser la màxima golejadora de l'equip (Fotografia: MAYKA ADROVER)
En tornar dels vestidors la igualtat es va mantenir però ara amb les granollerines per davant gràcies a dos gols seguits de Judit Ballesteros i Míriam González (16-18). L'exclusió de Judith Vizuete va permetre a l'Atlético Guardés tornar a equilibrar el marcador i a la dinàmica d'intercanvi de gols i d'avantatges. Exceptuant el 22-20, tot van ser avantatges mínims d'un i altre equip o empats. Així es va arribar a l'últim minut en què, després d'un temps mort de Cuesta, Ballesteros va fer l'empat a 31. Però amb els últims sis segons que quedaven l'equip gallec va fer una jugada d'atac de la qual en va sortir el gol de la victòria, aconseguit per Luciana Mendoza.

Publicat el 29 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)