divendres, 19 de gener del 2018

Narcís Barrera debuta a l’Esport Club salvant un punt

José Solivelles també fa debutar Kilian Villaverde i Albert Groult, nous fitxatges
EL 9 NOU

Arribar i moldre. Narcís Barrera, que debutava amb l'Esport Club, va ser l'autor del gol que va permetre a l'equip de José Solivelles sumar el primer punt del 2018 i el primer des que ell dirigeix els granollerins. L'Esport Club, que no sumava punts des del 19 de novembre –victòria davant l'Hospitalet per 2-1–, va salvar un punt a cinc minuts del final gràcies al gol d'un dels debutants, després que el Pobla Mafumet s'hagués avançat al minut 70. L'empat, però, és insuficient encara perquè l'equip surti de la zona de descens.

El jugador de l'Esport Club Granollers Marc Garcia disputa una pilota a un jugador del Pobla Mafumet (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El partit va tenir una primera meitat molt igualada, amb dos equips que es defensaven bé, i creant poques ocasions de gol –un xut desviat del Pobla Mafumet i un xut del granollerí Éric López que va aturar el porter visitant–. A la segona part, en canvi, l'equip visitant va començar amb més força, tot i que de mica en mica els granollerins es van fer amos i senyors del joc, tancant el Pobla Mafumet al seu camp. En una jugada aïllada el davanter visitant Moha va rebre d'esquenes a porteria i, després de regirar-se, va batre Colchero. A cinc minuts del final el debutant Narcís Barrera va empatar en rematar de cap una falta centrada per Arenas.
A banda de Barrera, també van debutar a l'Esport Club els nous fitxatges Kilian Villaverde i Albert Groult. Martí Soler, cedit per l'Espanyol B, és l'únic fitxatge que queda per debutar.


Publicat el 15 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada