divendres, 19 de gener del 2018

El Felmar BM La Roca apallissa un rival directe

L'equip de Ramon Plans puja al sisè lloc

El Felmar BM La Roca va començar l'any 2018 de la millor manera possible. L'equip de Ramon Plans es va imposar, de manera rotunda, a un rival que fins dissabte estava per davant en la classificació, l'Agustinos Alicante, a qui van derrotar per 38 a 24. Una victòria que permet a les de Plans pujar dos llocs en la classificació –ara són sisenes, just davant de l'equip alacantí.
A l'equip de Plans li va costar imposar el seu joc als primers minuts, amb un Agustinos Alicante que feia molt mal des de la primera línia. El canvi de defensa de 6-0 a 5-1 que va ordenar el tècnic roquerol va funcionar a la perfecció i l'equip va començar a obrir escletxa amb recuperacions i transicions ràpides, i va arribar al descans amb sis gols de marge.

La pivot del Felmar BM La Roca Laia Sastre és agafada de la samarreta en una jugada d'atac del partit de dissabte (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Un parcial de 0-2 en contra va obligar Plans a demanar un temps mort tot just començar la segona part, i just després l'equip roquerol va sentenciar el partit amb un parcial de 7-1. A un minut del final l'equip va arribar a guanyar per 15 gols.

Publicat el 15 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)