divendres, 13 d’octubre del 2017

Victòria convincent

Després de la bogeria del primer partit contra l'Olímpic la Garriga, el segon partit de lliga, al camp de l'UE Canovelles, va ser molt més tranquil, amb un domini absolut dels nanos del CF les Franqueses. Un gol al primer minut del partit va encarrilar les coses per l'equip del Diego, que va tenir el control del partit en tot moment.
Tot just començar els nois del Diego van recuperar la pilota al mig del camp; l'Ibra va conduir la pilota cap a l'àrea i, un cop dins l'àrea la va passar a l'Àlex, que estava totalment sol i que no ho va desaprofitar. Dos minuts després l'Ibra va tornar a fer una gran jugada individual, escapant-se per la banda esquerra però la defensa del Canovelles va aconseguir refusar el perill. Al minut set l'Íker va estar a punt de marcar de vaselina després de rebre a la banda dreta una passada de l'Ibra, i una centrada-xut d'en Pau i un xut llunyà d'en Miki van ser les altres ocasions de gol dels nois del Diego, que també van veure com en Yerai estavellava una falta al travesser al minut 9. En Yerai va ser, sens dubte, el jugador més insistent del Canovelles, però els seus xuts els va aturar en Fassoun.

Aquest xut de falta de l'Ibra va acabar al fons de la porteria en el que era l'1 a 2 (Fotografia: ESTHER MAS)
El segon quart va començar amb un xut d'en Gerard, per part del Canovelles, i un gol de l'Ibra anul·lat per fora de joc -discutible perquè va recollir el refús del porter Sergio després d'una falta centrada pel Bruga-. I del 0-2 anul·lat per fora de joc, es va passar a l'empat a 1 aconseguit per l'Amadou, que va rebre en cursa i la va creuar davant la sortida del porter José. L'alegria local va durar poc perquè dos minuts després l'Ibra va marcar l'1-2 en un gran xut de falta. El José i el Sergio van aturar els dos últims xuts a porteria de cada equip abans d'arribar al descans.
SENTÈNCIA AL TERCER QUART
Després del descans el domini dels nois del Diego va ser absolut i les ocasions de gol arribaven una rera l'altra. Als tres primers minuts les Franqueses va tenir tres ocasions de gol sense encert però a la quarta va arribar l'1-3; l'àrbitre va aturar el joc quan les Franqueses atacava en camp contrari, perquè es pogués atendre a un jugador del Canovelles que s'havia fet mal. El Canovelles, en una  clara manca d'esportivitat, va tornar-li la pilota a les Franqueses però al porter, molt lluny d'allà on s'havia aturat el joc. Curiosament però, les Franqueses va fer una gran jugada per la banda dreta entre en Pau i l'Àlex, que la va centrar a l'àrea des de la línia de fons i l'Ibra va rematar a plaer des de l'àrea petita. Un xut llunyà d'en Bruga, un xut al pal de l'Ibra -amb posterior rematada d'en Bruga als núvols-, un altre xut de l'Ibra massa alt i un altre d'en Miki també massa alt van precedir al gol de la sentència, aconseguit pel Pau; les Franqueses va servir un córner en curt, l'Ibra va fer una bona jugada individual resseguint la línia de fons i la va centrar. La defensa del Canovelles la va refusar i la pilota li va arribar a en Pau, que va engaltar un fort xut per fer l'1-4. El gol, al límit del temps, va servir per tancar el període.

L'Èric intenta escapar-se per velocitat d'un defensa del Canovelles en una jugada per la banda dreta (Fotografia: ESTHER MAS)
El tercer quart havia estat de clar domini de les Franqueses, igual que ho va ser l'últim, tot i el gol del Canovelles. Les ocasions més clares van ser pels nois del Diego, però al minut 49 el Canovelles va aprofitar una pèrdua de pilota de les Franqueses per fer el 2-4 mitjançant en Yerai. L'efecte òptic va portar a engany al minut 56, en un xut a la mitja volta d'en Yerai que va sortir fora per poc i just abans del xiulet final, en Pau va marcar el definitiu 2-5 en un gran xut des de la banda dreta després de rebre una bona passada d'en Bruga.
Al Canovelles li va faltar control al mig del camp i les Franqueses va ser superior, en el joc i en la traducció d'aquest domini en gols. Una bona victòria.