dilluns, 14 d’agost del 2017

El jove serbi Vukasin Rakocija, el lateral que li mancava al Fraikin

Xavi Mas

El Fraikin BM Granollers va fer oficial, aquest dijous, el fitxatge de la peça que li mancava per tancar el primer trencaclosques de l’era Antonio Rama. Vukasin Rakocija, un jove serbi de només 21 anys ha estat l’escollit pels tècnics del Fraikin per acompanyar a Rolandas Bernatonis en la posició de lateral esquerra –havia quedat completament buida després de les marxes d’Arnau García i Michal Kasal–. Rakocija prové de l’RK Spartak Vojput de Subotica on ha estat les dues últimes temporades jugant a la màxima divisió de la lliga sèrbia i a la SEHA League –South East Handball Associtation, una lliga que engloba els millors equips de l’Europa de l’est.
El serbi, que ha estat 51 vegades internacional amb les seleccions juvenil i júnior del seu país, ha estat a prova durant tota la setmana i ha convençut al cos tècnic granollerí. “Té velocitat, molta capacitat de salt, és bon llançador, bon fintador i decideix bé. Serà un bon recanvi per a Bernatonis”, ha assegurat el tècnic Antonio Rama a aquest periòdic. “És molt jove però té molt marge per evolucionar i Granollers és un bon lloc perquè exploti aquestes qualitats que té”, afegeix.
“Estic molt agraït al club per l’oportunitat que em donen i per la càlida rebuda que he tingut per part de la resta dels meus nous companys i del cos tècnic”, ha afirmat Rakocija. “Coneixia el club pel renom que té i crec que estic preparat per fer una bona temporada”, continua. “Intentaré donar el millor de mi”, conclou el jove serbi.
D’altra banda, la baixa de darrera hora de l’extrem dret Adrià Cumplido fa que l’arribada de Rakocija no doni per tancada la plantilla, a l’espera d’un possible recanvi per Álvaro Cabanas mentre Mamadou Gassama es recupera de la seva lesió al genoll. El cos tècnic no descarta que el substitut pugui sortir del planter.

Vukasin Rakocija, dijous al Palau d'Esports (Fotografia: RAMON FERRANDIS)

Publicat l'11 d'agost de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)