dijous, 4 de maig del 2017

Marc Masip, artífex de la victòria del Mollet davant un Andorra excessivament dur

Després de trencar una ratxa de cinc derrotes seguides el Mollet afrontava el partit contra l'Andorra –segon classificat– amb aires renovats. L'Andorra arribava a Mollet amb la idea de retallar distància respecte al líder Horta, però va oferir més trompades i joc subterrani que joc amb pilota. Els molletans es van sobreposar a aquest joc dur, i a una expulsió injusta al minut 35, per aconseguir la victòria de la mà d'un inspiradíssim Marc Masip, que va marcar el primer gol i va fer la jugada i l'assistència del segon.
L'Andorra va començar el partit intimidant, amb un dels centrals –Àlex Sánchez– que va repartir puntades i cops de colze a Masip i Antonio i amb un àrbitre que se'n va desentendre totalment mentre penalitzava qualsevol falta del Mollet –quatre targetes grogues als primers 35 minuts, dues de les quals van suposar l'expulsió d'Antonio–. El partit tenia de tot menys ocasions de gol –només una de clara per l'Andorra en què Pedrós no va encertar a rematar dins l'àrea– fins que, a l'últim minut, Jandro va recuperar una pilota al mig del camp, la va fer arribar a Masip i aquest, mig caient, va superar el porter andorrà per baix.

El jugador del Mollet Sergio Navarro segueix de prop la progressió ofensiva d'Albert Moñino de l'Andorra (Fotografia: JOAN TURA)
Al quart d'hora de la represa Masip va lluitar una pilota al límit de la línia de banda, se la va endur i va fer la passada de la mort perquè Castro sentenciés amb el 2 a 0. Just després, l'Andorra es va quedar amb 10 homes per l'expulsió de Martínez i, en igualtat numèrica, les ocasions d'uns i altres no van comportar perill excessiu, amb rematades desviades o aturades per Flores o Pol.

Publicat l'1 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El CB Granollers acaba la temporada setè

El conjunt vallesà perd contra el Sant Josep en l'últim partit de lliga

El CB Granollers es va acomiadar de la lliga amb una derrota a casa del CB Sant Josep, a Badalona, i amb un setè lloc a la classificació de Copa Catalunya.

Ignasi Maspons, en la imatge en un partit anterior, va ser una de les baixes del partit (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Les baixes d'Ignasi Maspons, Carles Homs i Jordi Schröder van condicionar el resultat del partit, que al principi es veia igualat amb un marcador molt baix, però que de seguida es va decantar cap al conjunt local, que va saber aprofitar les males decisions i les pèrdues del Granollers, abundants sobretot a partir de la segona part. En el quart període, el Granollers va escurçar distàncies fins a posar-se a set punts del rival quan faltaven dos minuts pel final, un marge insuficient per remuntar. Amb aquest partit, s'acomiaden de l'equip, per raons laborals i personals, Ferran Nadal i David Garcia.

El Recanvis Gaudí tanca la fase regular amb una victòria contundent

Els homes d'Àlex Terés jugaran la propera setmana la final a quatre

El Recanvis Gaudí CB Mollet va acabar la fase regular de la lliga de la millor manera possible, amb una victòria clara (62-84) contra el Physic CB Igualada –la cinquena seguida–, que li permet acabar com a primer de grup, amb 22 victòries i només 4 derrotes, a dues del CB Pardinyes Lleida, segon classificat.
L'equip entrenat per Àlex Terés es va endur els quatre parcials, i va encarrilar la victòria al segon quart, amb un parcial de 14-25 que els va permetre arribar al descans amb 14 punts d'avantatge. L'encert en el tir exterior –7 triples de 15– i en els tirs lliures –en va convertir 27 dels 35 de què va disposar– van ser dues de les claus de la victòria.
La propera setmana, els molletans jugaran una final a quatre en què també hi seran el Pardinyes, el Martorell-Solvin –primer del grup A– i el Flanigan Calvià –segon del grup A–, organitzador i rival dels molletans en el primer partit de dissabte. Diumenge, com a vencedor o perdedor, jugaran un segon partit, per decidir les posicions finals –de primer a quart– de cara a les fases d'ascens.