dissabte, 1 d’abril del 2017

Les faltes, una creu

Després de la derrota inapel·lable contra el Parets, el benjamí A de l'Esport Club Granollers tenia l'opció de mirar cap amunt davant l'UE Sant Celoni B. Un equip que es va presentar a Granollers amb el reforç de l'Arnau Ylla -juga al Sant Celoni A de Preferent-, un vell conegut pels nanos granollerins. Però va ser un partit en què els celonins van saber explotar perfectament les mancances de l'equip granollerí i la condescendència arbitral, que va ser molt més rigorós penalitzant els contactes del Granollers que no pas els del Sant Celoni.
Tot just començar el partit va arribar la primera galleda d'aigua freda pel Granollers; en Pau va refusar una jugada d'atac del Sant Celoni però la defensa granollerina va quedar descol·locada. El Sant Celoni va fer una passada llarga i creuada que li va arribar a en Leo, que va superar en Max pel pal curt, fent-li passar la pilota per sota els braços. Dos minuts després el Sant Celoni va tenir una gran ocasió per augmentar l'avantatge en un contraatac que va solucionar bé en Max i que havia sorgit del refús d'un córner favorable als granollerins. Just després d'un xut d'en Guillem que no va trobar porteria, va arribar el segon gol del Sant Celoni. En Pau va fer una falta al llindar de la línia divisòria del camp, en Leo va avançar la pilota un parell de metres i va aprofitar la seva potència de xut per marcar el 0-2. Al límit del final del període en Raúl va rematar completament sol, a boca de canó, una centrada de córner d'en Marc per retallar distàncies.

En Max va tenir molta feina, sobretot en els nombrosos xuts de falta de què va disposar el Sant Celoni (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El segon quart va tenir poques jugades destacables, amb dos equips intentant controlar el joc sense arribar a trepitjar les àrees amb perill; només un xut d'en Daniel per part granollerina i una aturada d'en Max, que no va poder fer-hi res, a un minut del descans, en un altre xut de falta directa, aquest cop de l'Aniol.
EL GOL NO ARRIBA I LES FALTES SENTENCIEN
El Granollers va sortir amb una mica més d'empenta després de passar pels vestidors i va començar a donar feina a la Xantal, la portera de l'equip celoní, que se'n va sortir força bé; en Guillem i en Marc van ser els que van tenir les ocasions més clares, però unes vegades la Xantal i altres vegades la mala punteria van fer que el marcador es mantingués inamovible fins al darrer minut, en què un altre xut de falta -aquest cop de l'Arnau- va suposar l'1 a 4.

En Raúl remata dins l'àrea en el que va ser l'únic gol del Granollers (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Per acabar-ho de rematar, en la primera jugada de l'últim període va arribar l'1 a 5, també de falta directa. L'Aniol va xutar amb potència i lluny de l'abast d'en Max. El Sant Celoni encara va marcar un altre gol -aquest cop no va ser de falta-, en un contraatac que va culminar en David, en un últim quart en què els granollerins van apretar i buscar algun altre gol que els fes acabar el partit amb millors sensacions. La Xantal però, va estar molt segura sota els pals i va evitar que aquest gol arribés.