dijous, 9 de novembre del 2017

Triomf pels pèls del BM La Roca

Les vallesanes acaben patint després de desaprofitar un avantatge de set gols
EL 9 NOU

El Felmar BM La Roca va guanyar l'Amposta però va acabar patint de forma inesperada: quan faltaven 10 minuts pel final, les vallesanes guanyaven de set gols. A partir d'aquest moment, l'Amposta va fer un canvi defensiu i va imposar un marcatge individual a tota la pista que va traduir-se en accions precipitades i pilotes perdudes de les locals –a banda d'una certa permissivitat arbitral amb la duresa local. D'aquesta manera, l'Amposta va anar eixugant la diferència en el marcador fins a posar-se a un sol gol quan faltaven 20 segons. El BM La Roca va aconseguir aguantar la pilota i defensar el triomf.
La roquerola Alba Sevilla, que va marcar dos gols, en una acció de llançament (Fotografia: MERITXELL SOLER)
Fins aquell moment, les roqueroles s'havien mostrat irregulars al llarg del partit. A l'inici del partit van sortir molt erràtiques en els llançaments, fet que va permetre l'Amposta portar la iniciativa al marcador durant els primers 12 minuts. A partir d'aquell moment, les locals van ajustar-se més, van igualar el marcador i el van mantenir equilibrat fins al descans (10-11). A la represa, amb la lliçó apresa, el BM La Roca va sortir molt bé i va començar a obrir forat al marcador ràpidament, fins a una màxima diferència de set gols que les locals van estar a punt de neutralitzar.