divendres, 10 de novembre del 2017

Sis de sis, i porteria a zero

Cinc victòries en cinc partits jugats, però mai sense encaixar cap gol. El passat diumenge però, al camp del Cardedeu, l'aleví A del CF Les Franqueses va aconseguir dominar el partit i, a més, acabar imbatut. El Cardedeu, com el Santa Perpètua de la setmana anterior, també era un dels rivals que partia de la part alta de la classificació i, a priori, era un partit complicat. Però els nois que entrena en Diego van marcar la pauta des del primer minut i van ser clarament superiors.

L'Ibra intenta passar entremig de dos defenses del Cardedeu (Fotografia: ESTHER MAS)
Aquesta superioritat es va començar a demostrar en la primera jugada d'atac; l'Èric va tallar una jugada d'atac del Cardedeu i va passar-li la pilota a l'Ibra que, després de conduir i desfer-se de l'últim defensor local, va superar al porter Pau Torres amb un potent xut. El 0-1 es podia haver ampliat just després, amb una gran jugada personal de l'Ibra que va resseguir la línia de fons i va fer la centrada enrere perquè l'Àlex rematés. El porter del Cardedeu però, li va aturar el xut. El mateix Àlex en va tenir dues més d'ocasions; la primera després de rebre una passada llarga -el xut va sortir desviat- i la segona després de rebre una assistència d'en Pau -Perales-, tot i que va acabar xutant a l'aire. El Cardedeu es va espolsar durant uns minuts el domini de Les Franqueses i va apropar-se a l'àrea amb un xut desviat d'en Gio i un xut bombejat d'en Sergi que va aturar en Fassoun. Els nois d'en Diego seguien atacant i creant perill, i d'un córner en va sortir el 0-2, aconseguit pel Miki en una gran rematada de cap.

En José va tenir poca feina però la que va tenir la va resoldre perfectament (Fotografia: ESTHER MAS)
Al segon quart el porter Pau Torres i els pals van evitar que Les Franqueses arribés al descans amb una victòria més àmplia. El porter local li va aturar xuts a en Bruga i a l'Ibra; l'Ibra i l'Íker van estavellar un parell de xuts al travesser i el mateix Íker i en José -Cabrera- van xutar desviat un parell de xuts més. Per contra, el Cardedeu tan sols va provar-ho una vegada, amb un xut d'en Sergi que va aturar perfectament en José -Barroso.
MONÒLEG FRANQUESÍ
Tot just tornar dels vestidors l'Ibra, en José i en Pau van posar a prova el porter del Cardedeu, que no va poder evitar el 0-3 en un xut potent de l'Ibra des de fora l'àrea. El Cardedeu, poc després, podia haver retallat distàncies en recuperar una pilota i córrer el contraatac, però en José va aguantar-li bé el mà a mà a en Guiu amb una gran aturada. A l'últim minut el porter del Cardedeu també va evitar el gol en un xut creuat de l'Àlex.

El porter del Cardedeu Pau Torres desvia un xut de l'Àlex (Fotografia: ESTHER MAS)
Si el tercer quart havia estat de clar domini de Les Franqueses, en l'últim es va repetir la situació. El Cardedeu en prou feines passava del mig del camp i el porter Pau Torres es va veure obligat a treure pilotes una i altra vegada; va tallar una bona centrada de l'Ibra des de la línia de fons abans que ningú pogués arribar a rematar, va aturar un cop de cap forçat d'en Bruga i un xut potent d'en Pau en una falta lateral assajada entre ell i en Bruga. Però al minut 52 no va poder blocar un xut alt d'en Bruga i l'Àlex, molt atent, només la va haver d'empènyer. Amb el 0-4, en Fassoun va aturar un xut de falta d'en Guiu i en Miki va xutar al lateral de la porteria després d'una bona assistència d'en José.