dimecres, 1 de novembre del 2017

Gran partit d’un Mollet que venç a la pista del Vic

Els d'Àlex Terés es refan ràpidament de la derrota de dimecres a casa

El Recanvis Gaudí CB Mollet no podia respondre de millor manera a la clara derrota encaixada dimecres, a Plana Lledó, contra l'Igualada. Els jugadors d'Àlex Terés van derrotar el CB Vic-Universitat de Vic (83-89), a domicili, en una pista vigatana plena a vessar –el club vigatà feia la presentació de tots els seus equips.
L'equip molletà va anar gairebé sempre al davant al marcador en un partit que es va caracteritzar més pels atacs que no pas per les defenses. Els de Terés van seguir el guió establert pel tècnic i l'encert en atac els va permetre portar la iniciativa.  El Vic va aconseguir arribar al final del primer quart quatre punts per sota gràcies a un llançament triple i també van aconseguir apropar-se a tan sols un punt dels molletans en l'últim llançament abans del descans.
Dues cistelles –cinc punts– encaixats als darrers instants que no es van repetir en una segona meitat en què els molletans van tornar a obrir escletxa –19-28 al tercer quart–. El Vic es va apropar als últims minuts però sense opcions a guanyar.

Publicat el 30 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)