dimecres, 1 de novembre del 2017

El Sant Feliu es precipita al final i, amb la derrota, passa a ser cuer

Ton Falqués

El Club Hoquei Patins Sant Feliu es converteix en cuer de la primera estatal després de caure derrotat aquest dissabte per 4 a 2 a la pista del Mataró. Tot i una evident millora del joc, els codinencs no van ser capaços de sumar els primers punts de la temporada.
El partit va començar de cara pel Sant Feliu amb un matiner gol de Pastor que no va trobar resposta per part del Mataró fins al minut 13 amb l'empat de Cantero. En tornar del descans els codinencs tenien el control del partit però no aconseguien generar perill i a l'equador de la segona part Bartrés va posar al davant els locals amb una bona jugada personal. El gol va ser un cop a la moral d'un Sant Feliu que veia com se li podien escapar uns punts importants. Després d'errar la falta directa que els podia donar l'empat, no va ser fins a tres minuts del final que Hinojal va posar la igualada al marcador.
Però per un equip que no està en dinàmica guanyadora, mantenir aquest resultat se'ls va fer una muntanya i els nervis i la precipitació van fer que el Mataró es tornés a posar al davant amb un gol de Montero, tot just 50 segons després. Amb el Sant Feliu amb cinc jugadors de pista i abocat a l'atac, Montero va fer el 4 a 2 final a porteria buida.
La setmana que ve el Sant Feliu rebrà el Taradell amb la urgència de sumar els primers punts de la temporada.