dimecres, 1 de novembre del 2017

El Palautordera-Salicru s’endú el derbi palauenc

Jordi Planas, del Sant Esteve, acaba el partit amb 17 gols

El derbi palauenc no va decebre ningú, amb un pavelló ple de gom a gom i una victòria ajustada del Palautodera-Salicru (33-32) que li permet fugir de les últimes posicions.
Els de Marc Lurbe van començar amb força, aprofitant totes les oportunitats que li concedia un Sant Esteve massa erràtic als compassos inicials. Gràcies a això el Palautordera es va arribar a posar amb set gols de marge. A partir del minut 20, però, els de Pep Guirado van assentar el seu joc i, fruit d'això, van començar a recuperar terreny fins a deixar el desavantatge en tres gols al descans.
A la segona meitat el Sant Esteve va continuar retallant distàncies de la mà d'un espectacular Jordi Planas –va marcar 17 gols– que es va carregar l'equip a les espatlles. El Sant Esteve va aconseguir empatar a 31 i a 32. El Palautordera va marcar el 33-32 i el Sant Esteve va reclamar penal en l'última jugada que els àrbitres no van xiular.

Publicat el 30 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)