dijous, 16 de novembre del 2017

El BM La Roca venç amb relativa facilitat a la pista del cuer i puja fins al quart lloc

L'equip d'Héctor del Pino encarrila la victòria a la primera part

El BM La Roca va aprofitar la visita a la pista del cuer, el Bordils B, per sumar la sisena victòria de la temporada –segona consecutiva– en un partit que va dominar des del començament. L'equip d'Héctor del Pino va deixar el partit mig decidit abans del descans però no el va saber tancar fins als últims minuts, permetent que l'equip gironí agafés aire a l'inici de la segona meitat.
La sortida de l'equip roquerol va ser espectacular, amb un parcial d'inici de 0-5 gràcies a una bona defensa i ràpides sortides en contraatac. El tècnic del Bordils B es va veure obligat a demanar temps mort abans del minut 7 davant l'allau de joc dels roquerols però els d'Héctor del Pino van continuar dominant el ritme del partit, amb una defensa forta i agressiva que creava molts problemes en l'atac estàtic del Bordils B i amb unes bones intervencions de Joan Costa sota els pals en les jugades on la defensa era sobrepassada. En atac l'equip es va mostrar molt eficaç i l'avantatge, lluny de minvar, encara es va ampliar més, i va arribar a una màxima diferència de set gols (3-10 i 6-13), que el Bordils només va ser capaç de retallar a sis en arribar al descans (8-14).
L'APORTACIÓ DE LA PORTERIA A LA SEGONA PART VA SER CLAU
Al començament de la segona part, però, el panorama va canviar com de la nit al dia; l'equip roquerol va perdre aquella intensitat i regularitat que havia tingut durant tota la primera meitat i el Bordils ho va aprofitar per apropar-se al marcador. Afavorit també per les exclusions de Casas i Puig, el Bordils B es va apropar fins a dos gols (12-14) amb un parcial de 4-0 de sortida. Però dos gols va ser el llindar que el Bordils no va poder superar, en part per la bona defensa i les intervencions de Miquel Gonzàlez sota els pals. L'aportació de jugadors del segon equip com Mainar, Casas, Òscar Castillo i Guillem Castillo també va ser molt important.

Publicat el 13 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)