divendres, 20 d’octubre del 2017

Una ocasió, un gol en contra i nova derrota de l’Esport Club

Els d'Albert Cámara dominen el joc però segueixen totalment inofensius en atac
Xavi Mas

La mateixa història i el mateix final; l'Esport Club Granollers va tornar a ser el gran dominador del joc al partit contra el Vilassar de Mar, però tal com ha anat passant als darrers partits, és un domini totalment estèril per la poca eficàcia ofensiva de tres quarts de camp cap endavant. A més, com també va passar als partits anteriors, l'única errada defensiva va suposar el que al final seria el gol de la victòria d'un Vilassar que arribava al camp del carrer Girona com a cuer –situació que manté, però ara a només un punt dels granollerins, que estan al llindar de les posicions de descens.
No és que li manquessin ocasions a l'equip de Cámara, però les que van tenir no les van saber materialitzar; la defensa del Vilassar va defensar-se amb ungles i dents, llançant-se al terra per refusar xuts entre els tres pals i centrades a l'àrea i el porter Imanol Castilla es va fer gegant sota els pals. Alejandro, al minut 3, va obligar la defensa a refusar un bon xut; Carrillo, al 13, va enviar al banderí de córner una bona centrada de Samu Obeng després d'una bona paret amb Joel; el porter Castilla, estirant-se com un gat i amb una sola mà, li va aturar un altre xut a Alejandro, al 17, quan ja es cantava el gol i al 23 Carrillo va enviar als núvols una bona passada d'Alejandro –de lluny el jugador més incisiu–. A tot això, el Vilassar havia provat un xut llunyà com a únic bagatge ofensiu abans que d'un fora de banda innecessari en sortís l'únic gol del partit; la pilota li va arribar a Rovira dins l'àrea que, tot i estar marcat per Víctor Díaz, va aconseguir regirar-se i marcar de xut creuat. Al 33 Samu va rematar de cap massa creuat i al 34 Alejandro va estavellar un fort xut dins l'àrea a l'esquena de Samu que es creuava.

El central de l'Esport Club Víctor Díaz es va lesionar als primers minuts de partit i va ser substituït a la mitja hora de joc (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Inoperància total que es va mantenir a la segona meitat i que hauria pogut canviar amb una mica més de punteria. Però no va ser el dia dels granollerins. Al minut 63 el porter Castilla li va aturar, damunt la línia, una rematada de cap a Samu Obeng, i al minut 84 i amb els nervis a flor de pell, Javi Sánchez es va quedar completament sol davant Castilla però va enviar el seu xut al lateral de la xarxa quan tothom cantava el gol. El Vilassar es va dedicar tota la segona part a perdre temps i l'àrbitre tan sols va concedir tres escassos minuts d'afegit que l'Esport Club tampoc va aprofitar.


Publicat el 16 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada