divendres, 20 d’octubre del 2017

Mala primera part del BM La Roca

L'equip de Ramon Plans comet massa errades en atac i concedeix massa opcions en defensa
EL 9 NOU

El Felmar BM La Roca no va estar encertat defensivament a la primera meitat i això ho va acabar pagant amb una derrota clara a la pista de la Salud Tenerife (36-27). El coratge de les jugadores de Ramon Plans a la segona meitat, però, va permetre a l'equip roquerol reduir unes distàncies que en arribar al descans eren de 13 gols.
Tot i haver estudiat el sistema ofensiu de l'equip de Tenerife, les de Ramon Plans no van saber defensar bé i van encaixar els quatre primers gols de la mateixa manera –canvis de joc de cantó a cantó enganxant la defensa roquerola basculada i trobant superioritats a les cantonades–. A banda d'això, un altre dels aspectes en què l'equip de Plans no va estar encertat va ser en el llançament; fins a 22 errades, algunes de les quals en situacions franques, van permetre a l'equip canari jugar ràpid en contraatac –10 gols a la primera meitat van arribar així– i ampliar la diferència fins a un preocupant 20 a 7. Plans va esgotar els dos temps morts i va provar diverses variants defensives, tot plegat sense gaire èxit.
En tornar del descans la imatge de l'equip va canviar; les roqueroles es van aferrar a la pista i van aconseguir, de mica en mica, anar retallant les diferències per sota dels 10 gols. Tot i això, les errades en atac van continuar, algunes en moments clau, que podien haver donat una mica d'emoció al final.