divendres, 20 d’octubre del 2017

Les errades condemnen el KH-7

Les pèrdues i els llançaments clars fallats passen factura a l'equip de Robert Cuesta

El KH-7 BM Granollers va encaixar la segona derrota consecutiva en un partit en què les de Robert Cuesta van cometre un munt d'errades que el rival, l'Hotel Gran Bilbao Prosetecnisa Zuazo, no va desaprofitar. Quan el KH-7 va voler reaccionar, ho va fer a estones i sense continuïtat, donant opció al conjunt basc de sentenciar el partit amb un joc molt ràpid i efectiu.
El KH-7 només va anar per davant amb l'1-0 aconseguit per Judith Vizuete. Tot i un parell de bones aturades d'Andrea de la Torre, el Zuazo es va posar al davant amb tres contraatacs seguits (1-3) després de tres pèrdues granollerines, una dinàmica que es va anar repetint als primers minuts. Cuesta va demanar temps mort al llindar del minut 11 amb 4-8 al marcador –sis dels vuit gols del Zuazo a la contra– i va tornar a aturar el partit al minut 17, quan el resultat ja començava a ser preocupant (6-13). Va ser en aquest moment que va arribar un parcial de 3-0 –podia haver estat millor si no hagués estat per dues errades en atac– que va apropar l'equip granollerí a quatre gols (9-13) però va faltar encert en les situacions de superioritat, que haurien servit per retallar encara més les distàncies.

La central sueca del KH-7 Tilda Matthijs intenta superar la defensa de Nerea Elícegui, que l'agafa de la samarreta (Fotografia: TONI TORRILLAS)
SEGONA PART A BATZEGADES
El bon paper d'Andrea de la Torre sota els pals es va veure eclipsat pel de Maddi Aalla a la porteria de l'equip basc amb unes aturades que van ser més decisives –per l'aprofitament que en va fer el seu equip en atac–. Les seves aturades a l'inici de la segona part –un penal a Vizuete i un contraatac d'Ona Vegué– van venir seguides per jugades ràpides de contraatac gràcies a les quals el Zuazo es va escapar definitivament al marcador (12-21) –parcial de 0-4.
El KH-7 va tenir moments de brillantor als quals no va saber donar continuïtat. Cada vegada que les de Cuesta s'apropaven al marcador –van passar d'un 14-24 a un 17-24 amb un parcial de 3-0– cometien errades tot seguit. El Zuazo no va tenir pietat i va tornar a escapar-se al marcador, i va arribar al final del partit amb una certa tranquil·litat i amb la victòria assegurada.

Publicat el 16 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)