divendres, 20 d’octubre del 2017

El Caldes suma els primers tres punts

El Recam Làser es refà de l'última derrota i s'imposa al Vendrell en el segon partit de temporada

El Recam Làster CH Caldes es va refer aquest dissabte de la derrota que va patir a la primera jornada i ha sumat els tres primers punts de la temporada.
Els vallesans es van imposar al Vendrell (4-2) en un partit en el qual va anar al davant tota l'estona, des del primer gol, obra de Pol Galbas. Al cap de 10 minuts, una altra anotació d'Alexandre Acsensi, a través d'un xut col·locat des de fora de l'àrea, va permetre als locals arribar al descans amb un 2-0, que va ampliar poc després de la represa Roger Acsensi, al minut 26, després d'una assistència imprescindible de Ferran Rosa.
Tot i la distància en el marcador (3-0) i una defensa local molt ben ordenada, el Vendrell no es va rendir i, a partir de la segona part, es va intentar sobreposar amb un gol de la mà de Jordi Ferrer que va posar un punt d'incertesa al resultat final del partit.
Pol Galbas, del Recam Làser Caldes, en una jugada amb Marc Navarro del Vendrell, al pavelló de la Torre Roja (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Després d'aquest gol, a tres minuts pel final de l'enfrontament, s'esperaven uns minuts d'autèntic infart, però la tensió es va rebaixar ràpidament, ja que al cap d'un minut la reacció del Recam Làser Caldes va confirmar el domini vallesà, amb un 4 a 1 aconseguit per Ferran Rosa i aprofitant la falta directa a causa de les 10 faltes dels baixpenedesencs.
El 4 a 1 va distanciar l'equip del Vendrell del joc calderí i va motivar els homes d'Eduard Candami a continuar ampliant el marcador. Les diferències es podrien haver eixamplat si no hagués estat perquè els visitants van anotar en la jugada següent. El 4-2 de Cristian Rodríguez ja no es va moure fins al final i els jugadors que entrena Candami van poder celebrar la primera victòria de la temporada.
El Caldes, que s'ha proclamat campió del 6è Trofeu Llamborda de Festa Major, jugarà el proper diumenge 22 d'octubre a la pista de l'Arenys de Munt, que ha perdut els dos primers partits de la temporada.

Publicat el 16 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)