dimarts, 24 d’octubre del 2017

El Bigues i Riells clava una ‘maneta’ al Liceo

EL 9 NOU

El Bigues i Riells va compensar la derrota a la pista del Voltregà, la jornada passada, amb un triomf de molta autoritat a la pista del Liceo. Les jugadores que entrena Xiqui Carmona van clavar un 0-5 a les gallegues, que van plantar cara al principi però que a la represa van abaixar els braços.
El Bigues i Riells només va patir durant els primers 12 minuts de partit; a les de la vall del Tenes els va costar adaptar-se a la pista de parquet. Però passat aquest període, el Bigues es va començar a trobar còmode i va començar a crear ocasions fins al primer gol, obra de Borràs de falta directa. Pocs minuts després del descans, Puertas va fer el 0-2 i a partir d'aquest moment, el Liceo va mostrar-se més dubitatiu i ja no va pressionar de la mateixa manera; d'aquesta manera, les locals van deixar el camp lliure a un Bigues i Riells molt fi que va marcar tres gols més per completar una golejada de les que injecten confiança.