dijous, 15 de juny del 2017

L’infantil femení del BM La Roca, campió d’Espanya

L'equip de Ricard Asensio és el primer femení del club a aconseguir un títol estatal
El Felmar BM la Roca, amb el trofeu de campiones i una de les pancartes de suport de la seva afició (Fotografia: BM LA ROCA)
EL 9 NOU

L'infantil femení del Felmar BM La Roca va fer història pel club en proclamar-se campió d'Espanya en vèncer en la final al Beti Onak navarrès per 20 a 22. El club roquerol havia aconseguit, fa uns anys, un títol estatal en la categoria cadet masculí i la setmana passada, també el cadet masculí va aconseguir el subcampionat en perdre contra el KH-7 BM Granollers en la final d'enguany, però mai un equip femení del club havia passat de jugar unes semifinals i, aquest cop, no només van aconseguir guanyar la semifinal, sinó que també van guanyar la final.
El club roquerol tanca, amb aquest títol, una temporada històrica en què ha aconseguit classificar sis dels seus equips per jugar les fases sector estatals, tres dels quals van arribar a les fases finals, amb un títol de campió, el d'aquest diumenge de l'infantil femení, i un subcampionat aconseguit pel cadet masculí la setmana passada.
L'equip de Ricard Asensio va començar la fase final derrotant el Podología Furquet de Salamanca (26-19) i el BM Sanse (18-14) però va perdre amb el BM Elda –un dels organitzadors de la fase final– (25-19), derrota que va impedir classificar-se com a primeres de grup. En la semifinal el Felmar BM La Roca es va enfrontar a l'altre amfitrió, el BM Mare Nostrum Torrevieja; l'equip d'Asensio va fer una remuntada espectacular als últims minuts de partit per forçar la pròrroga (19-19) i va ser al temps extra quan van decantar la balança del seu cantó per passar a la final. Una final que també es va decidir en la pròrroga, després d'arribar al final del partit amb empat a 16.
Per la seva banda, ni l'infantil masculí del Felmar BM la Roca ni l'infantil femení del KH-7 BM Granollers van arribar a semifinals. L'infantil masculí del Felmar BM La Roca va empatar a 31 contra l'amfitrió BM Elda, va perdre contra el BMC de Carabanchel per 24 a 21 i va guanyar el Cajamar Almería per 35 a 26, acabant tercer de grup. La mateixa posició en què va finalitzar el KH-7 femení, que va perdre contra el Torrevieja (21-15) abans de guanyar el Beti Onak (18-20) i el Cleba León (27-21) en un triple empat que les va perjudicar.

Les roqueroles aixequen el trofeu de campiones al mig de la pista del pavelló municipal de Torrevella (Fotografia: BM LA ROCA)
Publicat el 12 de juny de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada