dimecres, 17 de maig del 2017

El Sant Gervasi perd un primer partit escalfat des de la grada

EL 9 NOU

El Sant Gervasi no va aguantar el ritme en l'últim quart i va perdre a la pista del CB Alpicat (86-74) en un partit que es va escalfar per culpa dels aficionats locals, que es van passar el partit burlant-se i insultant els jugadors molletans –així ho van fer constar la parella arbitral en l'acta del partit–. Aquesta derrota obligarà els molletans a guanyar la propera setmana a la seva pista per tal de forçar un desempat que es tornaria a jugar en terres lleidatanes.
El partit es va mantenir en tot moment equilibrat, amb un primer parcial favorable als locals i un segon on els molletans van replicar per empatar el partit.
En tornar del descans l'empat es va mantenir i es va arribar al darrer quart amb un empat a 63 que es va trencar ràpidament al darrer quart. L'Alpicat va fer un parcial d'11 a 2 de sortida que els va posar amb un clar avantatge. Els molletans es van posar a tres punts amb un triple de Johnson però després es van encallar en atac i l'Alpicat va sentenciar des de la línia de tir lliure.