divendres, 26 de maig del 2017

El KH-7 s’acomiada de l’afició amb una contundent victòria contra l’Alcobendas

Xavi Mas

José Luis Villanueva, Anna Pi i Jèssica Bonilla, que deixen la disciplina del KH-7 BM Granollers, es van poder acomiadar de l'afició de la millor manera possible contra l'Helvetia Alcobendas. L'equip granollerí va marcar la pauta des de l'inici i no va donar cap mena d'opció a un Alcobendas, que amb la derrota es veu obligat a lluitar fins a l'última jornada per no perdre la categoria.

La jugadora de l'Alcobendas Noelia Cardador intenta aturar una jugada d'atac de la granollerina Judith Vizuete (Fotografia: TONI TORRILLAS)
El KH-7 va començar el partit amb una defensa molt intensa, corrent en contraatac i atacant amb molt d'encert, i va aconseguir un parcial de 5-0 que va encarrilar el matx. Amb una Laura Steinbach incommensurable en la direcció de joc, l'equip de Villanueva va anar augmentant les diferències de mica en mica fins a arribar al descans amb 10 gols de renda, una diferència que encara va créixer més a l'inici de la segona meitat davant d'un equip que no trobava la manera d'atacar la defensa granollerina més enllà de les transicions ràpides, amb Raquel Navas com a màxima exponent, tant des de l'extrem com en contraatac.


Publicat el 22 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada