dimecres, 24 de maig del 2017

El KH-7 puja a Plata

L'equip de Sergio Pozo fa una fase d'ascens immaculada amb tres victòries en tres partits
EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers va aconseguir diumenge, a l'illa de Lanzarote, el que la temporada passada se'ls va resistir per només un gol: l'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els de Sergio Pozo, campions del grup català de Primera Estatal, van tancar una temporada per emmarcar –només han cedit dos empats i dues derrotes en tota la temporada– guanyant els tres partits de la fase d'ascens contra l'Elche Vulcanizados, el CA&39 Mario-Lanzarote –amfitrió de la fase d'ascens– i el Calvo Xiria gallec.
Al primer partit, contra l'Elche Mustang, hi va haver els nervis típics d'un primer partit de torneig, amb un KH-7 que va defensar molt bé però que va cometre moltes imprecisions en jugades de contraatac. A mesura que l'equip va reduir les pèrdues va controlar el joc i va aconseguir una victòria que podia haver estat més àmplia.
Contra l'equip amfitrió, més veterà i amb una defensa molt dura, Pozo va optar per una defensa 3-2-1 molt avançada i un atac amb circulació ràpida de pilota per cansar el rival, que es va endur moltes exclusions.
Les dues victòries i els resultats de la resta de partits permetien als de Pozo, fins i tot, perdre l'últim partit contra el Xiria, però físicament van demostrar ser superiors i, amb un altre gran partit en defensa, van trencar el partit a l'inici de la segona meitat per corroborar la victòria i l'ascens.

Jugadors i tècnics, al vestidor del Pavellón Municipal de Titerroy d'Arrecife, amb la medalla que els acredita com a campions de la fase d'ascens (Fotografia: CLUB BALONMANO GRANOLLERS)
Els protagonistes

Publicat el 22 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada